Rakastamme kukkia, inspiroidumme niistä!

Kukkien kanssa olemme mukana asiakkaidemme arjessa ja juhlassa, iloissa ja suruissa, elämässä. Kukkien kautta Sinäkin voit ihastua, innostua, yllättyä, rakastua, saada muistoja tai lohdutusta, auttaa, kertoa tarinaa, luoda tunteita ja tunnelmia..

Kuten joku on joskus viisaasti sanonut: ”Flowers can´t solve all the problems, but they are a great start!”
Voit tilata meiltä kukkia soittamalla, laittamalla meille sähköpostia tai piipahtamalla liikkeessämme!

Kimput

Tunteita ja tunnelmia kukkasin! Kukat piristävät arkea, ilahduttavat kun on juhlan aika ja lohduttavat surun hetkellä. Kukat kertovat ja luovat tarinoita Sinulle tai läheisellesi. Kuuntele ja katsele.

Katso kuvia

Häät

Tahdon! Mekin tahdomme olla mukana luomassa Teille kauniin ja ikimuistoisen päivän. Toteutamme ammattitaidolla, osaamistamme ja ideoita tarjoillen toiveenne ja visionne, jotta myös kukkien osalta hääpäivänne olisi täydellinen.

Katso kuvia.

Hautajaiset

Surun hetkellä aika pysähtyy ja hidastuu. Lohtua voi silloin saada monin eri tavoin. Myös kukat kauneudellaan ja herkkyydellään antavat sitä Teille ja läheisillenne.

Katso kuvia.

Korut ja lahjat

Kaunistaudu kukkasin! Voit myös ilahduttaa ystävää, työtoveria tai naapuriasi kauniilla tai vaikka vähän hassuillakin kukkayllätyksillä. Kaikki on mahdollista, ideoidaan yhdessä!

Katso kuvia.

Juhla- ja tilakoristelu

Juhlan onnistumisen varmistaa viihtyisä tunnelma ja kauniit kukat! Ideoidaan yhdessä! Olisiko lopputulos tyylikäs ja pelkistetty, romanttinen ja rönsyilevä vai luonnonläheinen ja erähenkinen. Toteutamme ammattitaidolla hurjimmatkin ideat, mikään ei ole mahdotonta!

Katso kuvia.

Vihersisustus Lahti

Meillä on monipuolisia vihersisustamisen palveluita. Kasvien sekä oheistarvikkeiden myynnin lisäksi tarjolla on suunnittelu-, toimitus- ja huoltopalveluita niin tilapäiseen kuin pysyväänkin vihersisustustarpeeseen.

Katso kuvia.

Jouluistutus

Jouluistutukset tuovat joulun kotiisi! Vuoden 2016 trendeinä jouluistutuksissa on mm. luonnonmukaisuus.

Katso kuvia.